Autómentés Árak

Autómentő hívása

Autómentés árak

Csak egy hívásra a segítség

Autómentés árak Budapest területén

Budapesti autómentés esetén 7.000 Ft-tól kezdődik a díjszabásunk. Az autómentés árát továbbá befolyásolhatja az autó állapota, annak megközelíthetősége, és a típusa is. Szeretne egy pontos árat, és egy gyors, de egyben biztonságos, tapasztalt autómentőt? Akkor hívjon minket bizalommal, hogy mielőbb kihúzhassuk Önt a bajból!

Autómentés árak vidéken

Vidéki autómentés áraink 150Ft/km-től kezdődnek. A vidéki autómentés árát leginkább a megteendő kilométerek száma befolyásolja. Ebben az esetben az oda és a vissza út is beleértendő. Pontos árakról telefonon tudjuk tájékoztatást adni egy gyors helyzetfelmérést követően. Amennyiben megfelel a díjszabásunk, késlekedés nélkül elindulunk Önért és az autójáért.

Külföldi autómentés árak

Külföldi autómentés esetén áraink megegyezés szerint alakulnak. Igény esetén akár csereautót is biztosítunk, hogy zavartalanul folytathassa a külföldi utazását. Több személy elszállítására is van lehetőség. Mivel rengeteg lehetőséget biztosítunk, épp ezért nem lehet egy átlag árat megadni a külföldi autómentés vagy autószállítás esetében.

Csak egy hívásra a segítség!

Pontosan kalkulált autómentési árainkért hívjon minket a +36 20 321 9725 telefonszámon, vagy kattintson a lenti hívás gombra.

Az autómentés árát befolyásoló tényezők

Az autómentés árát befolyásoló tényezők

Hová kell menni a járműért, és mi az uticél?

Fontos tudnunk, hogy hány kilométert kell megtennünk a mentés helyszínéig, valamint hogy hová kell szállítani a mentést követően a járművét. Ez az információt főként az üzemanyagköltség és a kiszállási idő kalkulálásához szükséges.

Milyen állapotban van a jármű?

Nagyban befolyásolhatja az autómentés árát, hogy milyen állapotban van az mentésre szoruló jármű. Növeli az árat, ha a jármű saját kerekein már nem mozdítható valamilyen okból. (kitört kerék, megrongálódott futómű, beragadt fék)

Milyen típusú és mekkora méretű a jármű?

Nem mindegy, hogy milyen típusú, valamint méretű autó mentésére van szükség. A pontos árhoz tudnunk kell, hogy milyen teherbírású autómentőre van szükség, ezáltal elengedhetetlen a jármű méreteire, típusára vonatkozó információ.

Bővebben szeretné tudni, hogyan és miből tevődik össze az autómentés ára? Az autómentés árát befolyásoló tényezők című bejegyzésünkben részletesebb betekintést adunk. 

Mini piackutatás: Mennyibe kerül az autómentés Budapesten?

A fenti kérdés megválaszolásához végeztünk egy kis piackutatást, hogy megtudjuk, milyen árakra...