Autómentés Árak

Autómentő hívása

Autómentés árak

Csak egy hívásra a segítség

Autómentés árak Budapest területén

Budapesti autómentés esetén 10.000 Ft-tól kezdődik a díjszabásunk. Az autómentés árát továbbá befolyásolhatja az autó állapota, annak megközelíthetősége, és a típusa is. Szeretne egy pontos árat, és egy gyors, de egyben biztonságos, tapasztalt autómentőt? Akkor hívjon minket bizalommal, hogy mielőbb kihúzhassuk Önt a bajból!

Autómentés árak vidéken

Vidéki autómentés áraink 150Ft/km-től kezdődnek. A vidéki autómentés árát leginkább a megteendő kilométerek száma befolyásolja. Ebben az esetben az oda és a vissza út is beleértendő. Pontos árakról telefonon tudjuk tájékoztatást adni egy gyors helyzetfelmérést követően. Amennyiben megfelel a díjszabásunk, késlekedés nélkül elindulunk Önért és az autójáért.

Külföldi autómentés árak

Külföldi autómentés esetén áraink megegyezés szerint alakulnak. Igény esetén akár csereautót is biztosítunk, hogy zavartalanul folytathassa a külföldi utazását. Több személy elszállítására is van lehetőség. Mivel rengeteg lehetőséget biztosítunk, épp ezért nem lehet egy átlag árat megadni a külföldi autómentés vagy autószállítás esetében.

Csak egy hívásra a segítség!

Pontosan kalkulált autómentési árainkért hívjon minket a +36 20 321 9725 telefonszámon, vagy kattintson a lenti hívás gombra.

Az autómentés árát befolyásoló tényezők

Az autómentés árát befolyásoló tényezők

Hová kell menni a járműért, és mi az uticél?

Fontos tudnunk, hogy hány kilométert kell megtennünk a mentés helyszínéig, valamint hogy hová kell szállítani a mentést követően a járművét. Ez az információt főként az üzemanyagköltség és a kiszállási idő kalkulálásához szükséges.

Milyen állapotban van a jármű?

Nagyban befolyásolhatja az autómentés árát, hogy milyen állapotban van az mentésre szoruló jármű. Növeli az árat, ha a jármű saját kerekein már nem mozdítható valamilyen okból. (kitört kerék, megrongálódott futómű, beragadt fék)

Milyen típusú és mekkora méretű a jármű?

Nem mindegy, hogy milyen típusú, valamint méretű autó mentésére van szükség. A pontos árhoz tudnunk kell, hogy milyen teherbírású autómentőre van szükség, ezáltal elengedhetetlen a jármű méreteire, típusára vonatkozó információ.

Bővebben szeretné tudni, hogyan és miből tevődik össze az autómentés ára? Az autómentés árát befolyásoló tényezők című bejegyzésünkben részletesebb betekintést adunk. 

Autómentés árát befolyásoló tényezők

Az autómentést lehetőleg mindenki elkerülné, de sajnos a technika ördöge sosem alszik,...